Rooster de snede roggebrood en snij de korst eraf. leg op een bordje.
Snij de kerstomaatjes in twee en leg ze, samen met 2/3 van de sla op het brood.
Verdeel de tartaarsaus over de groenten.
Leg nu de sneetjes gebakken rosbief in een rondje op de sla.
Meng de geraspte wortel met de mierikswortelsaus en leg die bovenaan het bordje.
Doe nu de gebakken uitjes en de rest van de sla aan weerskanten van de wortel.
Notities
Je kunt de rosbief kant en klaar kopen, maar je kunt die ook zelf klaarmaken. Voor ons recept voor een sousvide bereiding, klik hier.Je kunt een potje tartaarsaus kant en klaar kopen, maar ook zelf maken. Voor ons recept voor een bereiding met de Thermomix, klik hier. Je leert er meteen ook wat het verschil is tussen een tartaarsaus en een remouladesaus. (Het ei !)Voor wie geen mierikswortelsaus vindt, kun je een mengsel van mayonnaise met wasabi gebruiken. Mocht je toch verse mierikswortel kunnen kopen, klik dan hier voor ons recept van mierikswortelzalf.