Rundstong in een Hogedrukpan
Recept voor Rundstong bereid in een Hogedrukpan
Voorbereidingstijd10 minuten min
Bereidingstijd2 uur uur
Totale tijd2 uur uur 10 minuten min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Belgisch
Porties: 6 porties
Calorieën: 376kcal
Kostprijs per portie: 2 €
- 1 rundstong van 1,5 tot 2 kg
- 1 ui in twee gesneden
- 2 grote laurierbladen
Laat de rundstong 1 uur weken in koud water.
Breng dan over in een hogedrukpan en voeg water toe tot de tong onder staat. Breng aan de kook aan de hoogste stand.
Laat anderhalf tot 2 uur koken en zet dan de pan van het vuur. Laat 30 minuten afkoelen en haal dan uit de bouillon.
Pel de tong en snij in plakken.
Serving: 200g | Calorieën: 376kcal | Eiwit: 34.6g | Vet: 26.4g