Doe de BBQ saus in een kom en voeg er het water, de knoflook de bruine basterdsuiker, de ketjap manis, de honing en de paprikapoeder aan toe. Meng dit goed door elkaar.
Doe de ribbetjes in de slowcooker en verdeel er de saus over. Stel de slowcooker in op 4 uur op Hoog of 8 uur op Laag.
Als de ribbetjes gaar zijn haal je ze uit de slowcooker. Leg ze op een ovenschotel. Verwarm de grill van de oven voor.
Doe de saus uit de slowcooker in een steelpannetje. De saus is door het vocht van de spareribs dunner geworden en deze gaan we nu inkoken tot het weer een mooie dikke saus hebben. Verdeel daarna een gedeelte van de saus weer over de ribbekes en plaats voor ongeveer 10 minuten onder de grill.
Haal de ribbetjes uit de oven, verdeel de rest van de saus over de ribbetjes en plaats opnieuw onder de grill voor 10 minuten of tot de ribbetjes er mooi gebakken uit zien.