Meng de vis met olijfolie, kurkuma, peper, zout en wat limoensap. Zet opzij in de koekast.
Hak look, ui en gember fijn.
Stel TM in: 3 tot 5 sec / snelheid 6
Voeg prei en wat olie toe en stoof aan.Stel TM in: 4+ minuten / 100° / snelheid 1 links draaiend
Voeg tomaat, tomatenpuree, helft van de madras curry en kurkuma toe en stoof mee. Stel TM in: 2 minuten / 100° / snelheid 1 links draaiend
Voeg de kokosmelk en de groentebouillon toe en laat nog wat sudderen.Stel TM in: 10+ minuten / 100° / snelheid 1 links draaiend
Breng op smaak met madrascurry, peper, zout, kurkuma en limoensap. Zet de saus opzij en houdt warm.
Voeg 500 gram kokend water in de beker (TM beker niet uitgewassen!) en plaats de vis in de varomaschaal op bakpapier maar zorg dat de stoom nog bij de vis kan. Zet de varomaschaal op het deksel en stoom de vis. Stel TM in: 10+ minuten / Varoma / snelheid 2