Ga terug
+ servings

Chocoladeschuim

Recept voor het bereiden van Chocoladeschuim
Passieve Tijs2 uur
Totale tijd2 uur 15 minuten
Gang: Nagerecht
Keuken: Modernistisch
Trefwoord: espuma
Porties: 6 personen
Calorieën: 178kcal

Ingrediënten

  • 200 gram melkchocolade
  • 150 ml melk

Instructies

  • Smelt de chocolade met de melk in de microgolf in de laagste stand.
  • Meng goed.
  • Druk de massa nu door een fijne zeef en doe in de sifon.
  • Sluit de sifon en doe er een patroon in terwijl de massa nog heet is.
  • Schud en leg circa 2 uur in de koelkast.

Uitrusting

Sifon
Fijne zeef

Notities

Combineer met de chocoladeparfait.

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 178kcal | Koolhydraten: 19g | Eiwit: 3g | Vet: 12g
4.67 van 3 stemmen