750gramkleine vastkokende aardappelengeschild en in vieren gesneden
0,5citroen: zeste en sap
4laurierbladen
2eetlepelsfijngesnipperde peterselie
zeezout
gemalen zwarte peper
Instructies
Voorbereiding
Doe één eetlepel olie in een kom en bak daarin de worstjes mooi bruin aan. Doe de worstjes dan uit de pan;
Doe de ui en knoflook in de kom, doe nog één eetlepel olie in de pan en bak tot de ui lichtjes gekleurd is.
Doe de aardappels in de kom, evenals de aangebakken worstjes, de citroenzeste en -sap, de laurierbladen de helft van de peterselie, 1/2 koffielepel zout en wat zwarte peper.
Doe de rest van de olie in de pan, evenals 12 cl water
Afwerking
Doe een deksel op de pan en zet ongeveer 40 minuten in een aan 180 graden voorverwarmde oven of tot de aardappelen zacht zijn;
Verwijder de citroenzeste en doe de rest van de peterselie erbij.