Voorbereiding: Klaarmaken van de groenten en vlees
Snij het vlees in dunne smalle reepjes.
Blancheer de boontjes eventjes en breek in tweeën.
Snij de champignons in schijfjes, evenals de ui. Pel de paprika met dunschiller en snij in reepjes. Pel de komkommer en snij in schijfjes. Doe alles in een kom en doe er de tomaatjes bij, evenals de kleingesneden chili's en de boontjes.
Doe in een kommetje: De helft van de bouillon, de suiker, de azijn, de tomatenketchup en de vissaus.
Doe de overgebleven bouillon in een tas en verwarm even. Doe er de tapioca bij en roer dooreen.
Afwerking: Doe achtereenvolgens in de warme wok
Olie in wok
Look. Even doorbakken
Doe dan het vlees in de wok en bak gedurende een 5-tal minuten.
Doe groenten erbij en bak 2 minuten.
Doe het kommetje met de tomatenketchup ea in de wok en laat 3 minuten bakken
Doe de bouillon met tapioca in wok en roer tot gebonden saus
Roer er basilicumblaadjes door.
Uitrusting
Wokpan
Notities
Bak vlees apart en roer dit achteraf erdoor als u veggies te voeden hebt.Dien op met rijst.