Ga terug
+ servings

Pina Colada Espuma

Recept voor het bereiden van een Pina Colada Espuma
Passieve Tijd4 uur
Totale tijd4 uur 15 minuten
Gang: Cocktails
Keuken: Modernistisch
Porties: 6 personen
Calorieën: 86kcal

Ingrediënten

  • 30 cl ananassap
  • 3 gelatineblaadjes
  • 17,5 cl kokosmelk
  • 3 cl bruine rum

Instructies

  • Week de gelatineblaadjes in koud water.
  • Verwarm 7 cl ananassap tot 60 graden. Roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes door.
  • Doe dan de rest van het ananassap en de rum bij het warme sap en de blaadjes.
  • Doe de vloeistof in de sifon, sluit af en doe dan een gaspatroon in de sifon en schud goed.
  • Laat nog minstens 4 uur in de koelkast staan.

Uitrusting

Sifon

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 86kcal | Koolhydraten: 7g | Eiwit: 4g | Vet: 5g
4.67 van 3 stemmen