Ga terug
+ servings

Langzaam gegaard ei aan 64 graden met truffelsaus

In sousvide bereid eitje met truffelsaus
Passieve Tijd1 uur
Totale tijd1 uur 5 minuten
Gang: Voorgerecht
Keuken: Belgisch, Modernistisch
Porties: 4 personen
Calorieën: 306kcal

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 250 gram room
  • 1 potje truffelpuree
  • 2 sneden sneden brood
  • 20 gram boter
  • 75 gram garnaaltjes

Instructies

  • Doe het ei 60 minuten in sous-vide bad aan 64 graden.
  • Doe ondertussen room en truffelpuree in pan en kook in.
  • Snij brood in soldaatjes en bak even aan in boter
  • Doe saus in bordjes, daarop ei en enkele soldaatjes en garnaaltjes

Uitrusting

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 306kcal | Koolhydraten: 4g | Eiwit: 11g | Vet: 27g
4.41 van 5 stemmen