Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Gepekelde Ajuin
Gepekelde Ajuin
Passieve Tijd
1
uur
uur
30
minuten
min
Totale tijd
1
uur
uur
40
minuten
min
Gang:
Bijgerecht
Keuken:
Belgisch
Porties:
10
personen
Calorieën:
5
kcal
Auteur:
Patrick Delhaye
Ingrediënten
10
lente-uitjes
3
Rode babiuitjes
400
gram
Water
400
gram
Witte wijn azijn
80
gram
Suiker
20
gram
Zout
4
gram
Zwarte peperkorrel
4
gram
Korianderzaadjes
Instructies
Meng het water, de azijn, suiker en zout, de koriander en peper en doe in frigo
Snij rode uitjes in 4 en doe de laagjes uit elkaar. Verwijder de membranen.
Maak de lente-uitjes schoon en snij in 2 in de lengte.
Doe de uitjes minstens 90 minuten in de pekel
Notities
Als voorgerecht met
zalm Mi-Cuit
,
mierikswortelzalf
en
waterkerspuree
Voedingswaarden per Portie
Calorieën:
5
kcal
|
Koolhydraten:
1
g
4.50
van
2
stemmen