Go Back
+ servings

Tagliatelle Ombre au Soleil

Recept voor een vegetarische pasta bereid in een wok
Totale tijd30 min
Gang: Hoofdgerecht, Pasta
Keuken: Italiaans
Porties: 4 personen
Calorieën: 499kcal

Ingrediënten

  • 3 nestjes Tagliatelle per persoon
  • 12 zwarte olijven
  • 100 gram Pesto
  • 150 gram verse Spinazie
  • 10 cl witte wijn
  • 125 gram ricotta

Instructies

Voorbereiding

  • Maak de blaadjes spinazie schoon: verwijder de nerven en was ze goed.
  • Snij de olijven in sneetjes (eventueel eerst ontpitten).

Afwerking

  • Breng een ketel met water aan de kook. Wanneer het warter kookt, voeg dan zout toe en doe de pasta in de kom.
  • Zet een wok op het vuur.
  • Doe de blaadjes spinazie in de warme wok en bak tot het volume fel verminderd is.
  • Doe dan de wijn in de pan en laat die eventjes koken.
  • Doe dan de overige ingrediënten in de wok en laat zachtjes verder pruttelen tot de pasta klaar is.
  • Wanneer de pasta beetgaar is, giet af en doe de pasta in de wok.
  • Roer goed dooreen en dien op.

Notities

Dit recept kan gemakkelijk bereid worden voor één persoon

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 499kcal | Koolhydraten: 72g | Eiwit: 20g | Vet: 14g
5 van 2 stemmen