Snij de uien heel fijn. Plet de knoflookteentjes. Rasp de gember met een gemberrasp of snij zeer fijn.
Plet de tomaten met het vocht tot moes. Snij het vlees in hapklare stukjes.
Verhit de vetstof in een stevige pan. Doe er de ui in en bak op een middelhoog vuur onder veelvuldig roeren gedurende 20 minuten of tot dat de ui goed bruin is.
Voeg knoflook en gember toe en laat 1 minuut meebakken.
Voeg de gemalen koriander toe en roer een minuut om.
Doe er de kurkuma, komijn, garam masala en paprika bij en roer nog 30 seconden om.
Voeg (afhankelijk van dikte saus) eventueel al roerend wat water toe en laat 10 minuten zachtjes koken.
Doe er de tomaten bij en laat nog eens 5 minuten sudderen.
Doe nu het in stukjes gesneden vlees erbij.
Kook de curry zachtjes verder tot het hoofdingrediënt klaar is. Dit neemt toch minstens één uur in beslag.