Ga terug
+ servings

Booschappenlijst Les 3

Porties: 6 personen

Ingrediënten

  • 6 steaks
  • 2 eendefilets
  • 6 sneden spek, zonder zwoerd
  • 1 kg kleine aardappelen
  • 2 appelen
  • 50 gram walnoten
  • 300 gram diverse slasoorten
  • 400 gram fijne boontjes
  • 1 sjalotje
  • 1 doosje zachte groene peperkorrels
  • 175 ml volle room
  • 350 ml culinaire room
  • 500 ml melk
  • 100 gram boter
  • 4 eieren
  • ½ vanillestok
  • 25 gram speculooskoekjes
  • 330 gram suiker
  • 3 el olijfolie
  • 3 el notenolie
  • 1,5 el frambozenazijn
  • 3 eetlepels witte wijnazijn
  • 3 kl aceto balsamico
  • 3 dl bruine fond
  • 3 el sherry
  • scheutje whiskey
  • 1 el mosterd
  • 0,5 liter demi-glace saus uit eerste les
No ratings yet