Schil de uien en snij vervolgens in 4 stukken. Pel het knoflookteentje. Doe de ui en de knoflook dan in de mengkom van de Thermomix en hak fijn:Stel TM in: 5 seconden / snelheid 5
Duw met de spatel de ui en knoflook naar beneden en voeg er de vetstof aan toe.Stel TM in: 3+ minuten / 100 ° / snelheid 1,5
Snij de verse tomaten grof (je hoeft ze niet te pellen). Schil de wortelen en snij in grote stukken. Doe de wortelen, tomaten, het tomatenconcentraat en de bouillonblokjes in de mengbeker.Stel TM in: 5 seconden / snelheid 5
Voeg het warm water toe.Stel TM in: 12+ minuten / 100° / snelheid 1
Breng de soep op smaak met zout, peper, curry en paprikapoeder. Voeg eventueel nog wat water toe als de soep te dik is. Stel TM in: 2+ minuten / 90 ° / snelheid 1