1eetlepelpeperbollen,(of minder, naar smaak natuurlijk)
1ajuin
1teentjeknoflook
50gramboter
25cl demi-glaceof bruine fonds
10clroom
0,5eetlepelmaizena
zout
Instructies
Doe de peperbollen in de Thermomix beker en verhak ze.Stel TM in: 5 seconden / snelheid 8.
Voeg de ajuin toe, gesneden in 4 delen. Voeg daaraan ook de knoflook toe. Verhak ze.Stel TM in:5 seconden / snelheid 6.
Voeg de boter in de Thermomix beker toe. Verwarm.Stel TM in: 6+ minuten / 100°C / lepelsnelheid.
Mix nu .Stel TM in: 10 seconden / snelheid 8.
Voeg de demi-glace of bruine fonds en de room toe en meng.Stel TM in:10+ minuten / 80°C / lepelsnelheid.
Giet nu ongeveer 10 centiliter van de saus over in een tas en meng dit zeer goed met de maïzena. Giet vervolgens de inhoud van de tas terug over in de mengbeker van de Thermomix.
Meng nu een laatste maal.Stel TM in:4 minuten / 80°C / snelheid 4.