Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Koude Italiaanse Pastasalade
Recept voor Koude Italiaanse Pastasalade
Totale tijd
1
uur
uur
Gang:
Bijgerecht
Keuken:
Italiaans
Porties:
8
personen
Calorieën:
382
kcal
Auteur:
Patrick Delhaye
Ingrediënten
500
gram
fusilli of strikjes
mini
80
gram
rode of groene pesto
1
groene paprika
1
rode paprika
1
gele paprika
5
zongedroogde tomaatjes op olie
100
gram
pijnboompitten
3
tomaten
Instructies
Kook de pasta al dente.
Spoel de pasta af onder koud water en laat uitdampen in vergiet.
Doe de pasta in een kom wanneer die volledig afgekoeld is.
Snij de paprika"s in twee in de lengte. Zet gedurende
20 minuten
onder gril. Doe dan dan in plastic zakje. Wanneer afgekoeld, ontvel de paprika's.
Snij alle groenten fijn en meng ze, samen met de pijnboompitten, door de pasta.
Meng de pesto door de pastasalade.
Kruiden met peper en zout.
Bewaar in frigo tot opdienen.
Notities
Je kunt eventueel wat mayonaise, olijfolie of yoghurt door pasta roeren om het nog wat romiger te maken.
Voedingswaarden per Portie
Calorieën:
382
kcal
|
Koolhydraten:
50
g
|
Eiwit:
13
g
|
Vet:
14
g
3.76
van
25
stemmen