Verwijder het vel of membraan aan de buikzijde van de ribbekes.
Meng de ingrediënten voor de rub (basterdsuiker, paprikapoeder, komijn, zout en peper) door elkaar en masseer de ‘rub’ lekker in alle delen van de ribbekes.
Snij de ribbekes in stukken die goed in een vacuumzak passen. Voeg aan iedere zak een beetje boter toe en sluit de zakken luchtdicht.
Doe de zakken tenminste 24 uur en bij voorkeur 36 uur in een waterbak van 61 graden in.
Afwerking
Haal de ribbekes uit de zakken en laat snel afkoelen in een ijsbad. Haal dan uit de zakken en dep droog.
Verwarm de oven op de hoogste grillstand. Doe de ribbekes gedurende 10 minuten onder de grill of tot ze zwart beginnen te worden. Draai dan de ribbekes om en zet nogmaals 10 minuten onder de grill.
Je kunt gerust 5 dagen wachten tussen het uit de zakken halen van de ribbekes en het grillen. Bewaar in tussentijd het vlees in een afgesloten doos in de koelkast.Wanneer je het vlees met een vork van de beenderen scheurt bekom je een smakelijke "pulled pork"