Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Quiche met Tomaatjes en Mascarpone
Recept voor het bereiden van een quiche met tomaatjes en mascarpone
Pasieve Tijd
55
minuten
min
Totale tijd
1
uur
uur
Gang:
Hoofdgerecht, Voorgerecht
Keuken:
Belgisch, Frans
Trefwoord:
Quiche
Porties:
4
personen
Calorieën:
276
kcal
Auteur:
Patrick Delhaye
Ingrediënten
250
gram
kerstomaten
2
pakken korstdeeg
500
gram
mascarpone
+ eventueel parmezaanse
5
eieren
basilicum
1
takje
rozemarijn
Instructies
Voorbereiding
Halveer de kerstomaatjes, doe er peper en zout en olijfolie op. Doe
25 minuten
in oven van 180 graden.
Bekleed taartvorm met deeg, bakpapier erop, bonen erop. Bak blind gedurende
15 minuten
.
Klop eieren en mascarpone luchtig. Kruiden erbij + peper en zout.
Doe tomaatjes en kaas-eiermengsel op het deeg in de taartvorm.
Afwerking
Bak gedurende
15 minuten
.
Uitrusting
Oven
Notities
Doe een beetje parmezaanse bij de mascarpone om een sterkere smaak te bekomen. je kunt ook nog wat gekookte brocolli toevoegen.
Voedingswaarden per Portie
Calorieën:
276
kcal
|
Koolhydraten:
17
g
|
Eiwit:
14
g
|
Vet:
17
g
4.17
van
12
stemmen