Ga terug
+ servings

Biefreepjes met witloof

Recept voort het bereiden van biefreepjes met witloof
Totale tijd1 uur
Gang: Antipasto
Keuken: Koreaanse
Porties: 4 personen
Calorieën: 113kcal

Ingrediënten

  • 100 gram biefstuk
  • 100 gram witloof
  • 0,5 kl honing
  • 1 el Olie
  • 0,5 tl gember geraspt
  • 1 el el sojasaus
  • 0,5 dl bouillon
  • Kimchi facultatief

Instructies

Voorbereiding

  • Snij de biefstuk en het witloof in reepjes. Dep de biefreepjes droog met keukenpapier.
  • Raps de gember.

Bereiding

  • Verhit een wok en voeg olie toe.
  • Bak de biefstukreepjes en neem uit de pan.
  • Doe de witloofreepjes in de pan en voeg honing en gember toe.
  • Roerbak tot het witloof lichtbruin ziet. Schenk dan de sojasaus en de bouillon in de wok.
  • Breng aan de kook, die het vlees terug in de pan en warm even mee.
  • Dien direct op of laat afkoelen.

Afwerking

  • Warm het gerecht terug op in de microgolf.
  • Verdeel in vier bordjes.
  • Plaats op ieder bordje eventueel een stukje Kimchi.

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 113kcal | Koolhydraten: 12g | Eiwit: 7g | Vet: 6g
5 van 2 stemmen