Snij de groenten: Scheur het kaffir blaadje, snij de aubergine in partjes, snij de maïs in de lengte in vier. Maak de wortelen even klein als de maïs. Snij de boontjes in twee.
Pocheer de boontjes en wortelen gedurende 3 minuten.
Snij het vlees in reepjes.
Afwerking: Doe achtereenvolgens in een warme wok:
Doe de olie in de wok en verwarm.
Doe de curry pasta erbij en roer. Doe een beetje water erbij en roer. Herhaal dit.
Doe de gescheurde kaffir lime blaadjes erbij. Zet vuur op matig.
Doe vlees in wok.
Doe de auberginepartjes erbij.
Maak de rand van de wok proper met wat water.
Doe de kokosmelk en de basilicum erbij.
Doe de suiker erbij.
Voeg een beetje zout toe, evenals maïs, boontjes en wortelstukjes.
Doe de vissaus erbij.
Laat nog even garen tot groenten beetzacht zijn.
Uitrusting
Wokpan
Notities
Bij gebrek aan kokosnootroom kan ook kokosnootmelk gebruikt worden. De saus is dan wel minder dik.