Ga terug
+ servings

Gepersileerde Tomaten

Gepersileerde Tomaten
Totale tijd30 minuten
Gang: Bijgerecht
Keuken: Belgisch, Frans
Porties: 4 personen
Calorieën: 75kcal

Ingrediënten

  • 2 grote tomaten; kerstomaatjes kunnen ook, neem dan 3 tomaatjes per persoon.
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel mosterd

Instructies

Voorbereiding

  • Hak het teentje knoflook en de peterselie fijn.
  • Meng knoflook, peterselie,paneermeel, mosterd en olie door elkaar (=persillade).
  • Indien je kerstomaten gebruikt: snij het hoedje af van de tomaat en bestrijk met de persillade.
  • Indien je grote tomaten gebruikt: snij in tweeën en bestrijk de binnenzijdes met de persillade

Afwerking

  • Zet de tomaten onder de grill tot persillade gekleurd is.

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 75kcal | Koolhydraten: 6g | Eiwit: 3g | Vet: 4g
5 van 3 stemmen