Gepersileerde Tomaten
Gepersileerde Tomaten
Totale tijd30 minuten min
Gang: Bijgerecht
Keuken: Belgisch, Frans
Porties: 4 personen
Calorieën: 75kcal
- 2 grote tomaten; kerstomaatjes kunnen ook, neem dan 3 tomaatjes per persoon.
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel mosterd
Voorbereiding
Hak het teentje knoflook en de peterselie fijn.
Meng knoflook, peterselie,paneermeel, mosterd en olie door elkaar (=persillade).
Indien je kerstomaten gebruikt: snij het hoedje af van de tomaat en bestrijk met de persillade.
Indien je grote tomaten gebruikt: snij in tweeën en bestrijk de binnenzijdes met de persillade
Calorieën: 75kcal | Koolhydraten: 6g | Eiwit: 3g | Vet: 4g