Ga terug
+ servings

Mosterdsaus

Mosterdsaus op basis van demi-glace
Totale tijd15 minuten
Gang: Saus en Dressing
Keuken: Belgisch, Frans
Porties: 4 personen
Calorieën: 431kcal

Ingrediënten

  • 500 ml demi-glacesaus; Klik hier voor recept demi-glace saus
  • 2 eetlepels mosterd
  • 125 ml lichte culinaire room
  • 1 snuifje Peper

Instructies

Voorbereiding

  • Zet de demi-glace saus op het vuur en laat tot de helft inkoken.
  • Voeg de room toe en de mosterd en laat indikken tot sausdikte.

Afwerking

  • Verwarm de saus.

Notities

Voor wie zelf mosterd wil maken, kan daarvoor hier het recept vinden.

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 431kcal | Koolhydraten: 61g | Eiwit: 19g | Vet: 12g
5 van 3 stemmen