Ga terug
+ servings

Dragonsaus

Dragonsaus op basis van demi-glace
Totale tijd15 minuten
Gang: Saus en Dressing
Keuken: Belgisch, Frans
Porties: 4 personen
Calorieën: 381kcal

Ingrediënten

  • 500 ml demi-glacesaus; Zie hier voor recept demi-glace saus
  • 16 gram dragonblaadjes
  • 125 ml lichte culinaire room

Instructies

Voorbereiding

  • Zet de demi-glace saus op het vuur en laat tot de helft inkoken.
  • Voeg de room toe en laat indikken tot sausdikte.
  • Snij ondertussen de dragonblaadjes fijn.
  • Laat de saus staan tot gebruik.

Afwerking

  • Verwarm de saus. Voeg de dragonblaadjes toe.

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 381kcal | Koolhydraten: 59g | Eiwit: 16g | Vet: 8g
5 van 4 stemmen