Doe de ui en de sjalot in de Thermomix en Mix.Stel TM in: 5 seconden / Snelheid 6
Snij de wortel in kleine stukjes en doe deze in de Thermomix. Voeg ook de olijfolie toe. Stel TM in: 15+ minuten / 100 ° / Omgekeerd draaien en Lepelsnelheid
Mix nu even.Stel TM in: 10 seconden / Snelheid 7
Voeg de rode wijn en de wijnazijn toe.Stel TM in: 10+ minuten / 100 ° / Lepelsnelheid
Doe de runderfond en het bouquet garni in de Thermomix. Plaats ook het varomamandje op het deksel van de mengbeker zodat er geen spatten zijn bij het uitkoken.Stel TM in: 30+ minuten / 90 ° / Lepelsnelheid
Haal bouquet garni uit de beker en doe de boter en de confituur in de mengbeker.Stel TM in: 2 minuten / 90 ° / Snelheid 4
Passeer nu deze saus door een fijne zeef (of chinois). Spoel de mengbeker goed uit en giet de saus over in de mengbeker zodat je nog een laatste keer kunt mixen.Stel TM in: 10 seconden / Snelheid 10