Ga terug
+ servings

Boodschappenlijst Les 4

Porties: 6 personen

Ingrediënten

  • 6 Kwartels
  • 450 gram kalfsgehakt
  • 1,5 kg aardappelen
  • 1 kg gram brocolli
  • 3 stronken witloof
  • 60 gram ui
  • 2 witten van prei
  • 2 selderstengels
  • 2 wortels
  • 2 tomaten
  • 1 bouquet garnie
  • 75 gram champignons
  • 60 gram pistachenoten
  • 800 gram gepelde tomaten uit blik
  • 1 koffielepel tomatenpuree
  • 2 liter blanke fonds
  • 375 ml bruine fonds of demi-glace
  • 170 gram boter
  • 225 ml room
  • 9 eieren
  • 300 gram suiker
  • 6 halve eierdopjes witte wijn
  • 1 scheutje aperitiefwijn, als witte porto, marsala, amaretto, …
  • 1 potje amarena kersen, facultatief

Indien het ijs niet zelfgemaakt wordt

  • 1 liter vanille-ijs

Indien er in de cursus ijs gemaakt wordt

  • 500 ml melk
  • 175 ml room
  • 170 gram suiker
  • 4 eieren
  • 1 vanillestok
No ratings yet