Snij de uien doormidden en snij vervolgens de helften in dunne ringen.
Schil de de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snij in kleine stukjes.
Verwijder de steeltjes van de champignons, snij in twee en vervolgens in plakjes.
Doe de uien onderin de slowcooker.
De helft van de groenten mag daar bovenop.
De kipfilets in reepjes snijden en op de groenten leggen. Flink kruiden met peper en zout.
Laatste restje paprika's en champignons op de kipfilets leggen. Boursin brokjes doen en over de groenten strooien.
Pers de knoflookteentjes uit en strooi die over het geheel.
Nogmaals flink kruiden met peper en zout. Ook de bouillon toevoegen.
Deksel op pot en 3 uur stoven op HOOG. Roer een half uur voor tijd de inhoud van de pot goed dooreen. Indien de saus te weinig gebonden is kun je nu een beetje van het warme kookvocht nemen en dit mengen met wat maizena. Giet over in de slowcooker. Roer goed dooreen en laat nog 1/2 uur koken. Doe eventueel het deksel eraf om te laten inkoken.