Ingrediënten en Materieel Kookworkshop Italiaans Koken
Ingrediënten en Materieel voor de kookworkshop Italiaans Koken
Trefwoord: Italiaans, Kookcursus
Porties: 6 personen
- 500 gram gehakt
- 6 rijpe tomaten
- 250 gram champignons
- 4 wortelen
- 1 grote ui
- 6 passievruchten
- 6 stervruchten, optioneel
- 30 blaadjes verse basilicum
- 6 bolletjes mozzarellakaas, bij voorkeur van buffel
- 200 gram parmezaanse kaas
- 150 gram mascarpone
- 1,2 kg gepelde tomaten uit blik
- 5 gram gelatineblaadjes
- 45 gram suiker
- 100 gram boter
- 300 gram bloem bij voorkeur semolina
- 100 gram vloeiende bloem
- 1 liter melk
- 300 ml room
- 3 eieren
- 16 eetlepels olijfolie
- 6 eetlepels balsamico-azijncrème
- oregano
- peper
- zout