Ga terug
+ servings

Ingrediënten en Materieel Kookworkshop Italiaans Koken

Ingrediënten en Materieel voor de kookworkshop Italiaans Koken
Trefwoord: Italiaans, Kookcursus
Porties: 6 personen

Ingrediënten

  • 500 gram gehakt
  • 6 rijpe tomaten
  • 250 gram champignons
  • 4 wortelen
  • 1 grote ui
  • 6 passievruchten
  • 6 stervruchten, optioneel
  • 30 blaadjes verse basilicum
  • 6 bolletjes mozzarellakaas, bij voorkeur van buffel
  • 200 gram parmezaanse kaas
  • 150 gram mascarpone
  • 1,2 kg gepelde tomaten uit blik
  • 5 gram gelatineblaadjes
  • 45 gram suiker
  • 100 gram boter
  • 300 gram bloem bij voorkeur semolina
  • 100 gram vloeiende bloem
  • 1 liter melk
  • 300 ml room
  • 3 eieren
  • 16 eetlepels olijfolie
  • 6 eetlepels balsamico-azijncrème
  • oregano
  • peper
  • zout

Uitrusting

Oven
Rasp
ovenschotel voor lasagne
zeef
2 x schuimspaan
vergiet
Pastamachine
5 van 1 stem