2citroenen op zoutschijfjes hebben 30 dagen op grof zeezout gelegen met een weinig water
1rode kool
1dlroom
1dlwitte wijn
1eetlepelgehakte peterselie
30grambloem
1ui
150gramboter
Instructies
Voorbereiding
Zeeduivel fileren en 24 sneetjes apart houden
Rode kool snijden (zonder het hart) en in ruim water met zout koken. Fijnhakken, in een pan doen met boter, wat boullon toevoegen en verder gaar stoven.. Zout en peper toevoegen
Van citroen pulp en witte gedeelte verwijderen. De resterende (gele) schil fijnhakken en apart houden.
In een grote pan boter doen, ui erbij en even laten sueren.
Vis even door bloem en dan in de pan met de ui. Dan overgieten met wijn. Dan de room erbij. Tenslotte de peterselie en de citroenschil eventjes mee laten bakken
Afwerking
De kool in het midden van een bord schikken met in het midden 3 stukjes vis.