Bereid de groenten:
-Schil de uien en snij in kleine stukjes.
-Schil de paprika (met dunschiller) en snij eveneens in stukjes.
-Pel de halve courgette en en snij eveneens in stukjes.
-Schil de wortels en snij in stukjes.
-Haal met dunschiller de draden van de stengels bleekselder en snij ook in blokjes.
-Schil de knoflookteentjes en doe in stukjes.
-Verwijder de steeltjes van de champignons en snij die ook in blokjes.
Doe de olie in de pan. Als die heet is doe dan achtereenvolgens de ui, de paprika, de courgette, de wortel, de selder en de knoflook in de pan.
Laat enige tijd (10 minuten) aanstoven.
Doe dan het gehakt erbij en laat dit bruin worden.
Doe dan de wijn in de pan en laat even uitkoken.
Giet dan de twee blikken tomaat in de pan en voeg ook de tomatenpuree erbij.
Als het opnieuw kookt, doe dan de champignons erbij.
Kruid naar smaak met peper, zout en oregano.
Laat het gerecht nu ongeveer twee uur zachtjes verder stoven.