Ga terug
+ servings

Ingrediënten en Materieel Kookworkshop Exotisch Koken

Ingrediënten en Materieel voor de kookworkshop Exotisch Koken
Trefwoord: Exotisch, Kookcursus, Thais
Porties: 6 personen

Ingrediënten

  • 6 vellen vellen zeewier
  • 6 stengels citroengras, schuin gesneden in stukjes van 3 cm
  • 24 stukjes talanka, in sneetjes
  • 24 kaffir lime blaadjes.
  • 6 Thaise aubergines
  • 30 blaadjes Thaise basilicum
  • 6 theelepels palmsuiker
  • 30 scampi
  • 200 gram verse tonijn of zalm
  • 600 gram kipfilet
  • 1.5 liter kippenbouillon
  • 1 ei
  • 280 gram Japanse Rijst
  • rijst voor 6 personen in kookbuiltje
  • 1 paprika
  • 150 gram komkommer en/of wortel
  • 12 champignons, in schijfjes gesneden
  • 1.5 sjalot, in stukjes gesneden
  • 18 baby maïs
  • 24 stukjes wortel
  • 60 groene boontjes
  • wasabi
  • sojasaus
  • 18 koffielepels vissaus
  • 6 koffielepels chili-olie
  • snuifje Chilipoeder
  • 12 theelepels Olie
  • 6 theelepels rode curry pasta
  • 600 cl kokosnootmelk(-room)
  • sesamzaadjes

Uitrusting

bamboematjes
wokpan(nen)
4.50 van 2 stemmen