Ingrediënten en Materieel Kookworkshop Exotisch Koken
Ingrediënten en Materieel voor de kookworkshop Exotisch Koken
Trefwoord: Exotisch, Kookcursus, Thais
Porties: 6 personen
- 6 vellen vellen zeewier
- 6 stengels citroengras, schuin gesneden in stukjes van 3 cm
- 24 stukjes talanka, in sneetjes
- 24 kaffir lime blaadjes.
- 6 Thaise aubergines
- 30 blaadjes Thaise basilicum
- 6 theelepels palmsuiker
- 30 scampi
- 200 gram verse tonijn of zalm
- 600 gram kipfilet
- 1.5 liter kippenbouillon
- 1 ei
- 280 gram Japanse Rijst
- rijst voor 6 personen in kookbuiltje
- 1 paprika
- 150 gram komkommer en/of wortel
- 12 champignons, in schijfjes gesneden
- 1.5 sjalot, in stukjes gesneden
- 18 baby maïs
- 24 stukjes wortel
- 60 groene boontjes
- wasabi
- sojasaus
- 18 koffielepels vissaus
- 6 koffielepels chili-olie
- snuifje Chilipoeder
- 12 theelepels Olie
- 6 theelepels rode curry pasta
- 600 cl kokosnootmelk(-room)
- sesamzaadjes