Ga terug
+ servings

Ingrediënten en Materieel Kookworkshop Vegetarisch Koken

Ingrediënten en Materieel voor de kookworkshop Vegetarisch Koken
Trefwoord: Kookcursus, Vegetarisch
Porties: 6 personen

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 1 citroen
  • tuinkers facultatief
  • 450 gram zoete aardappelen
  • 1.5 rode paprika
  • 1.5 grote ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 handjes verse basilicum
  • 30 gram fijngesnipperde peterselie
  • 300 gram spinazie
  • 1.5 avocado
  • 900 gram gepelde tomaten uit blik
  • 300 gram kikkererwten
  • 300 gram perzik uit blik
  • 375 ml slagroom
  • 375 gram roomkaas bijv Philadelphia of Monchou
  • 2 handjes geraspte Parmezaanse kaas
  • 75 gram feta
  • 1.5 zakje klopfix
  • 50 gram donkere chocolade
  • 50 gram boter
  • 6 eieren
  • 6 eetlepels suiker
  • 150 gram bokkenpootjes
  • 2 handjes pijnboompitten
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • 1 snuifje ras el hanout
  • 1 snuifje paprikapoeder
  • 1 snuifje komijn

Uitrusting

Mandoline
Kaasschaaf
Dunne Rasp
citroenpers
Dunschiller
Nog geen beoordelingen