Ingrediënten en Materieel Kookworkshop Vegetarisch Koken
Ingrediënten en Materieel voor de kookworkshop Vegetarisch Koken
Trefwoord: Kookcursus, Vegetarisch
Porties: 6 personen
- 2 courgettes
- 1 citroen
- tuinkers facultatief
- 450 gram zoete aardappelen
- 1.5 rode paprika
- 1.5 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 handjes verse basilicum
- 30 gram fijngesnipperde peterselie
- 300 gram spinazie
- 1.5 avocado
- 900 gram gepelde tomaten uit blik
- 300 gram kikkererwten
- 300 gram perzik uit blik
- 375 ml slagroom
- 375 gram roomkaas bijv Philadelphia of Monchou
- 2 handjes geraspte Parmezaanse kaas
- 75 gram feta
- 1.5 zakje klopfix
- 50 gram donkere chocolade
- 50 gram boter
- 6 eieren
- 6 eetlepels suiker
- 150 gram bokkenpootjes
- 2 handjes pijnboompitten
- olijfolie
- zout
- peper
- 1 snuifje ras el hanout
- 1 snuifje paprikapoeder
- 1 snuifje komijn