Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Tagliatelle Ombre au Soleil
Recept voor een vegetarische pasta bereid in een wok
Totale tijd
30
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht, Pasta
Keuken:
Italiaans
Porties:
4
personen
Calorieën:
499
kcal
Auteur:
Patrick Delhaye
Ingrediënten
3
nestjes
Tagliatelle per persoon
12
zwarte olijven
100
gram
Pesto
150
gram
verse Spinazie
10
cl
witte wijn
125
gram
ricotta
Instructies
Voorbereiding
Maak de blaadjes spinazie schoon: verwijder de nerven en was ze goed.
Snij de olijven in sneetjes (eventueel eerst ontpitten).
Afwerking
Breng een ketel met water aan de kook. Wanneer het warter kookt, voeg dan zout toe en doe de pasta in de kom.
Zet een wok op het vuur.
Doe de blaadjes spinazie in de warme wok en bak tot het volume fel verminderd is.
Doe dan de wijn in de pan en laat die eventjes koken.
Doe dan de overige ingrediënten in de wok en laat zachtjes verder pruttelen tot de pasta klaar is.
Wanneer de pasta beetgaar is, giet af en doe de pasta in de wok.
Roer goed dooreen en dien op.
Notities
Dit recept kan gemakkelijk bereid worden voor één persoon
Voedingswaarden per Portie
Calorieën:
499
kcal
|
Koolhydraten:
72
g
|
Eiwit:
20
g
|
Vet:
14
g
5
van
3
stemmen