Ga terug
+ servings

Pizzaiola saus

Recept voor het maken van pizzaiola saus
Totale tijd30 minuten
Gang: Bijgerecht
Keuken: Italiaans
Porties: 4 personen
Calorieën: 62kcal

Ingrediënten

  • 400 gram tomatenblokjes uit blik
  • 12 zwarte olijven
  • 18 kappertjes
  • 1 scheut olijfolie
  • 1 snuifje peper en zout

Instructies

  • Spoel eventueel de kappertjes in zout goed uit.
  • Ontpit eventueel de olijven en snij in stukjes.
  • Verwarm de olie in een pan.
  • Voeg de olijven en kappertjes toe en stoof even aan.
  • Doe de tomaten erbij en laat 20 minuten sudderen.
  • Voeg peper en zout toe.

Afwerking

  • Verwarm de saus.

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 62kcal | Koolhydraten: 3g | Eiwit: 1g | Vet: 4g
4.50 van 6 stemmen