Boodschappenlijst Les 6
Porties: 6 personen
- 1 grote aubergine
- 250 gram aardbeien
- 125 gram frambozen
- 1 citroen
- 8 eieren
- 225 gram Parmezaanse kaas
- 250 ml melk
- 215 gr boter
- 100 ml room
- 500 ml passata
- 200 gram semola
- 170 gram bloem
- 150 gram suiker
- 2 eetlepels honing
- 100 ml citroensap
- 1 eetlepel Cognac
- witte balsamico azijn
- zwarte peper
- zout
- olijfolie
- bakpapier en microgolffolie
Bij keuze voor "Italiaanse" Pastarollade
- 300 gram oesterzwammen
- 1 potje truffelpasta
- 100 gram pesto alla genovese
- 100 gram Castelmagno-kaas
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 250 ml culinaire room
Bij keuze voor "Vlaamse" Pastarollade"
- 4 stronken witloof
- 4 sneden hesp
- 100 gram emmentaler
- 20 gram boter
- 400 ml culinaire room