Meng in een kom het vlees, de wortel, de selderij, de champignons en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper. Zet opzij.
Vet de bodem en de zijwanden van de slowcooker in met wat olijfolie.
Verdeel in de bodem van de slow cooker 1/8 van de tomatensaus. Dek af met een laagje lasagnebladen. Breek ze indien nodig, zodat ze passen.
Verdeel een derde van het vleesmengsel over de lasagnebladen. Dek af met 1/4 van de tomatensaus en bestrooi met 1/3 van de Parmezaan. Dek af met nog een laag lasagnebladen. Bedek met 2/3 van de mozarelle.
Ga verder met een laag lasagnebladen. Voeg nog een derde van het vleesmengsel toe.
Dek af met nog een laag lasagnebladen, het resterende vleesmengsel, 1/4 van de tomatensaus, en de resterende 2/3 Parmezaanse kaas. Werk af met de rest van de tomatensaus en bestrooi met de rest van de mozzarella kaas.
Afdekken en 4 uur op Laag koken. De kooktijd kan variëren afhankelijk van het type slowkooker. Als de pasta mals is wanneer er een mes wordt geplaatst, is de lasagne klaar. Probeer de lasagne na het koken niet op Warm te laten staan, omdat de pasta dan drassig wordt.