Feta pannetje uit de oven
Warme feta met paprika/knoflook en zongedroogde tomaten afgewerkt met bieslook en lente ui
Voorbereidingstijd13 minuten min
Passieve tijd17 minuten min
Totale tijd30 minuten min
Gang: Antipasto, Voorgerecht
Keuken: Mediterraans
Trefwoord: Feta, Ovenschotel
Porties: 1 persoon
- 100 gram feta
- 3 zongedroogde tomaten, in stukjes gesneden
- 0,5 gele paprika, geschild en in ringetjes gesneden
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 2 stengels bieslook, in stukjes gesneden
- 1 lente uitje, in ringetjes gesneden
- 5 zwarte olijven, in de lengte in twee gesneden
- zwarte peper
- grof zout
- oregano
- paprikapoeder
- olijfolie
Voorbereiding
Doe de feta in een vuurvast kommetje.
Verdeel er de zongedroogde tomaten over, doe ook de schijfjes paprika erbij.
Verdeel de knoflook over het schoteltje, net als de bieslook, de lente ui en de olijven.
Kruid af met zwarte peper, grof zout en een beetje oregano en paprikapoeder.