Pina Colada Espuma
Recept voor het bereiden van een Pina Colada Espuma
Passieve Tijd4 uur uur
Totale tijd4 uur uur 15 minuten min
Gang: Cocktails
Keuken: Modernistisch
Porties: 6 personen
Calorieën: 86kcal
- 30 cl ananassap
- 3 gelatineblaadjes
- 17,5 cl kokosmelk
- 3 cl bruine rum
Week de gelatineblaadjes in koud water.
Verwarm 7 cl ananassap tot 60 graden. Roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes door.
Doe dan de rest van het ananassap en de rum bij het warme sap en de blaadjes.
Doe de vloeistof in de sifon, sluit af en doe dan een gaspatroon in de sifon en schud goed.
Laat nog minstens 4 uur in de koelkast staan.
Calorieën: 86kcal | Koolhydraten: 7g | Eiwit: 4g | Vet: 5g