Ga terug
+ servings

Scampi pellen en aanbakken

Hoe Scampi pellen en aanbakken
Totale tijd10 minuten
Gang: Hoofdgerecht, Voorgerecht
Keuken: Belgisch
Porties: 4 personen
Calorieën: 190kcal

Ingrediënten

  • 20 grote scampi
  • olijfolie

Instructies

Voorbereiding

  • Doe de diepgevroren scampi in koud water en laat even weken.
  • Pel de scampi, geef met een scherp mesje een sneetje over de rug en verwijder het maagdarmkanaal en leg ze op keukenpapier.

Afwerking

  • Verhit 2 eetlepels olie in een pan. Wanneer de olie heet is, bak de scampi langs twee kanten aan.

Uitrusting

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 190kcal | Koolhydraten: 3g | Eiwit: 19g | Vet: 7g
4.50 van 2 stemmen