Bereid de zoutkorst door bloem, zout, eiwitten en water goed te mengen to je een elastisch geheel bekomt. Dan dit mengsel in cellofaan wikkelen en in de koelkast bewaren.
Mix het broodkruim met de kruiden.
Lamsgehakt goed met ei mengen in kom.
Cellofaan uitspreiden. Spek op leggen (20 x 20 cm), dan het brood erop spreiden en er zachtjes op slaan.
Ander cellofaan met beetje olie insmeren. Gehakt erop en cellofaan over plooien. Plat slaan tot grootte spek. Op brood leggen.
Lamsfilet aan kant erop. Oprollen, eerst lam in gehakt, dan volledig. In cellofaan 1 uur in frigo laten rusten.
Het deeg uitrollen met deegrol tot dikte 1cm. Gehakt uit cellofaan en goed in deeg verpakken. Bestrooien met grof zout.
Gedurende 30 minuten in oven van 250 °
Afwerking
Aan tafel deksel afsnijden en openen. Lam eruit en in plakjes snijden.