Ga terug
+ servings

Gepekelde Ajuin

Gepekelde Ajuin
Passieve Tijd1 uur 30 min
Totale tijd1 uur 40 min
Gang: Bijgerecht
Keuken: Belgisch
Porties: 10 personen
Calorieën: 5kcal

Ingrediënten

  • 10 lente-uitjes
  • 3 Rode babiuitjes
  • 400 gram Water
  • 400 gram Witte wijn azijn
  • 80 gram Suiker
  • 20 gram Zout
  • 4 gram Zwarte peperkorrel
  • 4 gram Korianderzaadjes

Instructies

  • Meng het water, de azijn, suiker en zout, de koriander en peper en doe in frigo
  • Snij rode uitjes in 4 en doe de laagjes uit elkaar. Verwijder de membranen.
  • Maak de lente-uitjes schoon en snij in 2 in de lengte.
  • Doe de uitjes minstens 90 minuten in de pekel

Notities

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 5kcal | Koolhydraten: 1g
4.5 van 2 stemmen