Eenvoudig en kleurrijk bijgerechtje. Heerlijk bij vis.
Groententorentje
Groententorentje
Porties: personen
Calorieën: 76kcal
Ingrediënten
- 300 gram spinazie
- 150 gram champignons
- 2 rode paprika’s
- boter
- olijfolie
- paprikapoeder
Instructies
Voorbereiding
- Ontvel de paprika’s en snij in blokjes.
- Snij champignons in schijfjes en bak in pan. Kruid met peper.
- Maak de spinazie schoon, verwijder hierbij de harde nerven.
Afwerking
- Bak de paprika aan in olijfolie en kruid met paprikapoeder.
- Bak in andere pan de champignons aan in een beetje boter. Kruid met peper.
- Bak de spinazie in beetje boter en kruid met peper.
- Maak op ieder bord torentje van groenten: Eerst spinazie, dan champignons, dan paprika.
Voedingswaarden per Portie
Calorieën: 76kcal | Koolhydraten: 5g | Eiwit: 3g | Vet: 5g
Voor een overzicht van alle bijgerechten op de site Een beetje Beter, klik hier