Een recept voor Tortellini met Chorizo en groentjes bereid in een wok. Dit maakt het geschikt om voor 1 persoon klaargemaakt te worden
Tortellini (Italiaans: kleine tortelli, gevulde deegringetjes) is een Italiaanse pastasoort. De naam wordt ook gebruikt voor de gerechten die op basis van de pasta worden gemaakt. De noedels zijn gemaakt in de vorm van ringetjes. In deze ringetjes kan kaas, spinazie of gehakt zitten. Ze kunnen ook leeg zijn.
Tortellini met Chorizo en groentjes
Recept voor de bereiding van tortellini met chorizo en groentjes in een wokpan
Porties: personen
Calorieën: 452kcal
Ingrediënten
- 100 gram tortellini bvb met ricotta en spinazie
- 5 sneetjes chorizo
- 75 gram boontjes / mangetous voorgekookt
- 75 gram champignons in plakjes gesneden
- 150 gram Tomatensaus
- zout
- cayennepeper
Instructies
- Kook de Tortellini zoals aangegeven op de verpakking
- Doe 5 minuten voor einde kooktijd van de pasta olijfolie, chorizo, boontjes, champignons en tomatensaus in een wok en verwarm.
Doe de pasta, wanneer klaar, ook even in de wok en meng goed dooreen. - Kruid op einde met zout en cayennepeper
Uitrusting
Wokpan
Voedingswaarden per Portie
Calorieën: 452kcal | Koolhydraten: 48g | Eiwit: 21g | Vet: 18g
Voor een overzicht van al onze pastagerechten, klik hier.