Biefreepjes met witloof

Biefreepjes met witloof

Biefreepjes met witloof: een goede combinatie voor een pittige appetizer. Voeg hier nog Kimchi aan toe en Korea is een stukje dichterbijer.

Biefreepjes met witloof

Recept voort het bereiden van biefreepjes met witloof
Totale tijd1 uur
Gang: Antipasto
Keuken: Koreaanse
Porties: 4 personen
Calorieën: 113kcal

Ingrediënten

  • 100 gram biefstuk
  • 100 gram witloof
  • 0,5 kl honing
  • 1 el Olie
  • 0,5 tl gember geraspt
  • 1 el el sojasaus
  • 0,5 dl bouillon
  • Kimchi facultatief

Instructies

Voorbereiding

  • Snij de biefstuk en het witloof in reepjes. Dep de biefreepjes droog met keukenpapier.
  • Raps de gember.

Bereiding

  • Verhit een wok en voeg olie toe.
  • Bak de biefstukreepjes en neem uit de pan.
  • Doe de witloofreepjes in de pan en voeg honing en gember toe.
  • Roerbak tot het witloof lichtbruin ziet. Schenk dan de sojasaus en de bouillon in de wok.
  • Breng aan de kook, die het vlees terug in de pan en warm even mee.
  • Dien direct op of laat afkoelen.

Afwerking

  • Warm het gerecht terug op in de microgolf.
  • Verdeel in vier bordjes.
  • Plaats op ieder bordje eventueel een stukje Kimchi.

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 113kcal | Koolhydraten: 12g | Eiwit: 7g | Vet: 6g
5 van 2 stemmen

Voor een overzicht van alle antipasti gerechten op de site Een beetje Beter, klik hier

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept