Italiaanse saus

Italiaanse saus

Deze Italiaanse saus bestaat uit een demi-glace saus waaraan cognac en verse basilicum aan toegevoegd worden.

Italiaanse saus

Recept voor Italiaanse saus
Totale tijd15 min
Gang: Saus en Dressing
Keuken: Italiaans
Porties: 4 personen
Calorieën: 400kcal

Ingrediënten

  • 5 dl demi-glacesaus Zie elders op deze site voor recept
  • 1 Bussel verse basilicum fijngesnipperd
  • 1,5 dl culinaire room
  • 2 el Cognac
  • 1 snuifje snuifje peper

Instructies

  • Zet de demi-glace saus op het vuur. Voeg de de basilicumblaadjes toe en laat tot de helft inkoken.
  • Voeg de room en de cognac toe en laat indikken tot sausdikte.
  • Voeg peper en zout toe.

Afwerking

  • Zeef de saus en verwarm ze.

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 400kcal | Koolhydraten: 64g | Eiwit: 16g | Vet: 9g
5 van 1 stem

Geef een reactie