Deze Italiaanse saus bestaat uit een demi-glace saus waaraan cognac en verse basilicum aan toegevoegd worden.
Italiaanse saus
Recept voor Italiaanse saus
Porties: personen
Calorieën: 400kcal
Ingrediënten
- 5 dl demi-glacesaus Zie elders op deze site voor recept
- 1 Bussel verse basilicum fijngesnipperd
- 1,5 dl culinaire room
- 2 el Cognac
- 1 snuifje snuifje peper
Instructies
- Zet de demi-glace saus op het vuur. Voeg de de basilicumblaadjes toe en laat tot de helft inkoken.
- Voeg de room en de cognac toe en laat indikken tot sausdikte.
- Voeg peper en zout toe.
Afwerking
- Zeef de saus en verwarm ze.
Voedingswaarden per Portie
Calorieën: 400kcal | Koolhydraten: 64g | Eiwit: 16g | Vet: 9g
Voor een overzicht van alle sausen op de site Een beetje Beter, klik hier.