Dit is een feestelijk recept voor een rundsvleesrolletje gevuld met King Krab, avocado en tomaat en heerlijk afgekruid met wasabimayonnaise.
De betere carpaccio !
Kan ook als tapas opgediend worden.
Rundsvleesrolletje met King Krab en wasabimayonaise
Carpaccio, maar in een rijkere versie
Porties: personen
Calorieën: 319kcal
Ingrediënten
- 12 sneetjes rundsvlees, dun gesneden
- 1 blik King Krab
- 2 rijpe avocado’s
- 3 tomaten
- 150 gram mayonaise
- 0,5 kl wasabi pasta
- 250 gram rucola
- Peper
- zout
Instructies
Voorbereiding
- Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij in kleine stukjes.
- Pel de avocado’s en snij in reepjes.
- Laat de King Krab uitlekken.
- Doe op ieder sneetje vlees een beetje krab, enkele reepjes avocado, wat tomaat en wat rucola. Rol dan op.
Afwerking
- Doe de de wasabi bij de mayonnaise.
- Plaats op ieder bord twee rolletjes, wat rucola en versier met strepen mayonaise.
- Maal nog wat verse peper erop
Notities
Doe eventueel een kleine beetje vinigraite bij de rucola.
Voedingswaarden per Portie
Calorieën: 319kcal | Koolhydraten: 6g | Eiwit: 6g | Vet: 26g
Voor een overzicht van alle voorgerechten op de site Een beetje Beter, klik hier.