Rundsvleesrolletje met King Krab en wasabimayonnaise

Rundsvleesrolletje met King Krab en wasabimayonnaise

Dit is een feestelijk recept voor een rundsvleesrolletje gevuld met King Krab, avocado en tomaat en heerlijk afgekruid met wasabimayonnaise.

De betere carpaccio !

Kan ook als tapas opgediend worden.

Rundsvleesrolletje met King Krab en wasabimayonaise

Carpaccio, maar in een rijkere versie
Totale tijd20 min
Gang: Antipasto, Voorgerecht
Keuken: Italiaans
Porties: 6 personen
Calorieën: 319kcal

Ingrediënten

  • 12 sneetjes rundsvlees, dun gesneden
  • 1 blik King Krab
  • 2 rijpe avocado’s
  • 3 tomaten
  • 150 gram mayonaise
  • 0,5 kl wasabi pasta
  • 250 gram rucola
  • Peper
  • zout

Instructies

Voorbereiding

  • Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij in kleine stukjes.
  • Pel de avocado’s en snij in reepjes.
  • Laat de King Krab uitlekken.
  • Doe op ieder sneetje vlees een beetje krab, enkele reepjes avocado, wat tomaat en wat rucola. Rol dan op.

Afwerking

  • Doe de de wasabi bij de mayonnaise.
  • Plaats op ieder bord twee rolletjes, wat rucola en versier met strepen mayonaise.
  • Maal nog wat verse peper erop

Notities

Doe eventueel een kleine beetje vinigraite bij de rucola.

Voedingswaarden per Portie

Calorieën: 319kcal | Koolhydraten: 6g | Eiwit: 6g | Vet: 26g
5 van 2 stemmen

Voor een overzicht van alle voorgerechten op de site Een beetje Beter, klik hier.

Geef een reactie